СИП 2000

Фиpмaтa издaтeл нa cпиcaниe “УЧИЛИЩЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ” e "CИΠ-2000" OOД, ĸoятo e ĸoнcyлтaнтcĸo тъpгoвcĸo дpyжecтвo, зaнимaвaщo ce c пpoблeмaтиĸaтa нa пyбличнитe aдминиcтpaции.

 

„СИП-2000” ООД издава и списание "ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ". Дружеството има дългогодишен опит в подготовката и изготвянето на документации за възлагане на обществени поръчки, съобразени изцяло с изискванията на Закона за обществените поръчки, Правилника за неговото прилагане, както и практиката на Комисията за защита на конкуренцията и Върховния административен съд в областта на обществените поръчки. „СИП-2000” ООД  предлага и голям асортимент от различни услуги, в помощ на експертите на обществени поръчки, благодарение на които може да откликне на конкретните нужди на всеки възложител, независимо от обема на обществените поръчки, които възлага.

 

„СИП-2000” ООД  има богат опит и в провеждането на семинари, работни срещи и дискусии на публичноправна тематика- обществени поръчки, местни данъци и такси, управленски процеси в общинските администрации, финансово управление и контрол в публичния сектор и др. 

 

Повече информация относно  "CИΠ-2000" OOД, в това число:  екип, организирани от дружеството семинари, издавани списания и други предлагани услуги, контакти и т.н.  можете да откриете на www.sip2000.bg


© 2023 СИП 2000 Всички права запазени!